AB-vergadering 24 juni terug te luisteren

19 juni 2020

Het algemeen bestuur (AB) van Hunze en Aa’s kwam op 24 juni fysiek bijeen, daar waar recente vergaderingen nog digitaal plaatsvonden vanwege het Covid-19-virus. De versoepeling van de landelijke maatregelen om de verspreiding van het virus onder controle te houden, maakte het voor het AB mogelijk om weer fysiek bijeen te komen. Vanwege corona kon de vergadering echter niet worden bezocht door publiek. Wel was de vergadering op 24 juni, vanaf 20.00 uur, live te volgen via onze website.

De vergadering is ook terug te kijken en te beluisteren via onze website.

Digitaal inspreken

Spreekrecht houdt in dat er de gelegenheid is om tijdens een vergadering van het algemeen bestuur of een vergadering van een commissie het algemeen bestuur toe te spreken over onderwerpen die op de agenda van die vergadering staan. Iedereen kan gebruikmaken van het spreekrecht. Vanwege corona vindt inspreken langs digitale weg plaats.

Hiervoor moet u rekening houden met een aantal voorwaarden. U moet:

  • beschikken over pc, laptop of tablet met webcam en microfoon;
  • de applicatie Starleaf installeren (beschikbaar voor pc, laptop en tablet);
  • een account aanmaken voor het gebruik van de Starleafapplicatie;
  • zich minimaal 24 uur van tevoren aanmelden voor spreekrecht. Neem hiervoor contact op met bestuurs- en managementassistente Petra Stegeman, telefoonnummer: 0598 – 69 38 81. Zij zal vragen naar uw mailadres. Geef hiervoor hetzelfde mailadres op als waarmee u een account hebt aangemaakt voor de Starleafapplicatie.

Meer informatie over het spreekrecht vindt u hier.