Wie jarig is trakteert

30 maart 2021

Onze 100e nieuwsbrief is uit en daar hoort een cadeautje bij. Voor al onze nieuwsbriefabonnees hebben we een wandelroutegids ‘Loop van de Hunze en Hondsrug’ van Stichting het Drentse Landschap. De langeafstandswandeling gaat van Groningen naar Emmen over de Hondsrug en terug door het Hunzedal. De gids telt vijftien etappes met een totale lengte van bijna 250 kilometer.

De Hunze en de Hondsrug zijn zeer karakteristiek in ons waterschapsgebied. De loop laat je kennismaken met de schoonheid van het Hondsruggebied in de provincies Drenthe en Groningen. Het brengt je onder andere door het Hunzedal. Het gebied waar we de afgelopen twintig jaren met onze partners aan het werk zijn geweest om de loop van de Hunze te herstellen, zodat het weer ruimte heeft en op een natuurlijke wijze kan stromen.

Wilt u zo’n boekje ontvangen? Stuur ons dan een mail onder vermelding van ‘Loop van de Hunze en Hondsrug’ en uw adresgegevens. Dan zorgen wij dat u er eentje krijgt. Nog geen abonnee? Wij regelen het graag voor u via bovenstaande link.