Jakob Bartelds nieuw lid dagelijks bestuur

11 november 2020

Jakob Bartelds neemt namens de fractie Landbouw zitting in het dagelijks bestuur van ons waterschap. Dit heeft het algemeen bestuur van Hunze en Aa’s woensdagavond 11 november besloten.

Jakob Bartelds volgt Jan Batelaan op die wethouder is geworden in de gemeente Midden-Drenthe. In de DB-vergadering van 15 december zal de portefeuilleverdeling worden bepaald.

Over Jakob Bartelds

Jakob Bartelds was al eerder bestuurder bij waterschap Hunze en Aa’s. Van 2000 tot en met 2016 had hij namens de fractie ongebouwd zitting in ons algemeen bestuur. Vanaf 2005 tot en met zijn vertrek was hij ook lid van het dagelijks bestuur en loco-dijkgraaf. In september 2016 vertrok hij bij ons waterschap om voorzitter van LTO Noord te worden. In 2018 werd hij ook vicevoorzitter van LTO Nederland.

LTO Noord heeft Jakob Bartelds op 5 november benoemd als algemeen bestuurslid bij Hunze en Aa’s. In de vergadering van het algemeen bestuur op woensdag 11 november is hij geïnstalleerd als lid van het algemeen bestuur. In dezelfde vergadering heeft het algemeen bestuur besloten tot zijn benoeming als dagelijks bestuurslid.