Het Drentsche Aa lievelingslandschap van

18 december 2020

Het Nationaal Park Drentsche Aa start binnenkort met een nieuwe rubriek op haar social mediakanalen, genaamd ‘Het Drentsche Aa lievelingslandschap van’. Als partner van het Nationaal Park promoten we dit graag.

Wekelijks posten ze een of meer (afhankelijk van het aanbod) foto’s met het lievelingslandschap van Drentsche Aa collega’s, gastheren en -vrouwen, gidsen, Junior Rangers, bewoners en/of bezoekers. Bij de foto komt een klein tekstje van een of meer zinnen waarom dit landschap u raakt.

Zo brengen zij, in coronatijd, het Drentsche Aa gebied bij u thuis. Ook bij die mensen die niet in staat zijn zelf het gebied te bezoeken. Regelmatig ontvangen ze namelijk bericht van mensen dat ze hier heel blij van worden. 

Doet u mee? Laat zien waarom juist dit mooie Drentsche Aa gebied u raakt. Stuur een foto met enkele zinnen toelichting, naam en ‘functie’ naar a.brasse@ivn.nl

Op de foto ziet u waarom de Drentsche Aa voor ons zo belangrijk is. Het is een grote opvangbak voor grote hoeveelheden regenwater. Hier bij het Deurzerdiep bijvoorbeeld. Die ruimte is heel handig als al dat water in één keer valt. Maar we zouden ook foto’s kunnen sturen van het onderwaterleven en het leven in de oevers, die staan voor goede waterkwaliteit.