Inloopbijeenkomst kadeversterking polders Lappenvoort-Oosterland

Inloopbijeenkomst kadeversterking polders Lappenvoort-Oosterland

Meerweg 227
9752 XD Haren

Maandag 03 oktober 2022
19:30 - 21:30

okt
03

Inloopbijeenkomst kadeversterking polders Lappenvoort-Oosterland

Het waterschap wil de kade rondom de polders Lappenvoort-Oosterland versterken. De bestaande kade van de noodberging moet worden versterkt. Het waterschap is bezig met de planvorming en heeft een ontwerp. Het is de bedoeling in 2023 te beginnen met de werkzaamheden.

Inloopbijeenkomst

Op 3 oktober is er van 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur een inloopbijeenkomst bij BuitenSociëteit Paterswolde, Meerweg 227, 9752 XD Haren. We bespreken dan de plannen voor de kadeversterking. U kunt ook de schetsen van het ontwerp bekijken. Er zijn medewerkers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. U heeft de mogelijkheid te reageren op het ontwerp en de plannen door het invullen van een reactieformulier. Op de presentielijst geeft u aan of u de schriftelijke reactie op de reactieformulieren en de opbrengst van de avond wilt ontvangen via e-mail.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: https://www.hunzeenaas.nl/projecten/kadeversterking-polder-lappenvoort-oosterland. Kunt u niet komen maar heeft u wel een vraag, neem dan contact op met beleidsmedewerker planvorming Ingo van Lohuizen van Waterschap Hunze en Aa’s, tel. (0598) 69 35 68 of i.van.lohuizen@hunzeenaas.nl.