Informatieavond kadeversterking Borgsloot

Informatieavond kadeversterking Borgsloot

Waterviolier 5
9613 BH Groningen

Maandag 26 september 2022
19:00 - 21:00

sep
26

Het waterschap wil de kade langs de westzijde en zuidzijde van de Borgsloot versterken. De kaden voldoen namelijk niet meer aan alle eisen voor de waterveiligheid. Daarnaast is het zuidelijk deel van de kade smal en daardoor lastig te onderhouden met onderhoudsmaterieel. Het versterken van de kaden is essentieel omdat de Borgsloot van belang is voor het watersysteem en voor een veilige omgeving. Het waterschap is nu gestart met de planvorming. De planning is om de werkzaamheden in 2024 uit te voeren.

Inloopbijeenkomst

Wilt u meer weten over de plannen? Of heeft u vragen of suggesties? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op maandag 26 september vanaf 19 uur in Het StrandHuis, Waterviolier 5 in Meerstad. Tijdens de avond wordt een korte presentatie gegeven waarna volop gelegenheid is om vragen te stellen en de plannen te bekijken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website: www.hunzeenaas.nl/kadeversterking-borgsloot. Kunt u niet komen maar heeft u wel een vraag, neem dan contact op met projectleider Thimo Bonder van het waterschap Hunze en Aa’s, tel. (0598) 69 34 76 of t.bonder@hunzeenaas.nl.