Week van Ons Water in mei

Van 1 tot en met 8 mei is er weer een landelijke Week van Ons Water. Deze week staat in het teken van schoon water. Landelijk organiseren waterpartners allerlei evenementen in het teken van schoon water.

Ons water

Met Ons Water willen we Nederlanders bewust maken van het feit dat schoon, veilig en voldoende water niet vanzelfsprekend is. We zullen de komende jaren meer moeten doen en meer moeten investeren om Nederland te beschermen tegen water. Maar ook om te kunnen blijven genieten van water. En om onze watervoorraad op orde te houden.

Schoon en veilig

Het lijkt heel gewoon dat er altijd schoon drinkwater uit de kraan komt. Dat we allemaal veilig zijn achter onze dijken en duinen. We hebben het ook goed geregeld. Maar het is nooit af en het is niet vanzelfsprekend. Op onswater.nl vind je voorbeelden van projecten waar we aan schoon en veilig water werken. En bijzondere waterverhalen van mensen die in hun dagelijkse leven met water bezig zijn. Er komen steeds nieuwe projecten, tips, belevenissen en waterverhalen bij. Kijk dus regelmatig weer eens bij Ons Water.
 
In onze volgende nieuwsbrief leest u wat Hunze en Aa’s in de Week van Ons Water doet.


Volg ons op

Week van Ons Water in mei