Print pagina

Kies je eigen, gratis printplaat

Met Beeldschoon Water laten we zien hoe het staat met de waterkwaliteit in onze sloten en watergangen. Tegelijkertijd is het een oproep aan iedereen om ons water schoon te houden.

Gratis onderwaterfoto

Onderwaterfotograaf Erik Venneman heeft prachtige onderwaterfoto’s gemaakt. Eén van die foto’s wordt de printplaat voor de volgende nieuwsbrief: een gratis onderwaterfoto die je in hoge resolutie kunt downloaden. Welke dat wordt? Dat bepaal jij. Kies jij de kikker, de libellenlarve, de waterlelie of de kikkervisjes? Flinke verbetering

De waterschappen en de gemeente hebben zich de laatste jaren ingespannen om de waterkwaliteit flink te verbeteren. Maar hoe ziet het leven onder water er eigenlijk uit? Beeldschoon Water brengt dit schitterend in beeld. De tientallen waterplanten, waterdieren en onderwaterlandschappen op de foto’s illustreren het bijzondere verhaal.

Samenwerking

Beeldschoon Water is een project van de waterschappen Hunze en Aa’s en Noorderzijlvest, de gemeente Groningen en de Natuur en Milieufederatie Groningen.
Kijk voor meer informatie op www.beeldschoonwater.nl

Volg ons op

Kies je eigen, gratis printplaat