Print pagina

Uitnodiging Ter Wupping-Wessinghuizen

De inrichting van Ter Wupping-Wessinghuizen is klaar. De afronding van dit nieuwe gebied willen we graag samen met u markeren. Wij nodigen u van harte uit op donderdag 21 mei 2015 vanaf 14.00 uur voor een officieel moment bij de Onstwedder Gaarv’n, Wessinghuizerweg 3 in Onstwedde. Aansluitend gaan we met u te voet, met fiets of paard en wagen het gebied in.

Door het gebied in te gaan, kunt u zien wat er veranderd is. Ter Wupping-Wessinghuizen is opnieuw ingericht, waarbij beek- en landschapsherstel en mogelijkheden voor vismigratie belangrijke opdrachten waren. Grondeigenaren en omwonenden dachten mee bij de nieuwe inrichting van dit gebied. Daarnaast was er aandacht voor recreatie en zijn er fiets-, wandel-, men- en ruiterpaden  aangelegd.
 
Ook na het officiële moment zijn belangstellenden welkom om het ‘nieuwe’ gebied te bekijken. Fiets-, wandel- en menroutes komen langs punten waar tot 17.00 uur de verschillende thema’s worden uitgelicht.
 
Het gebied is onderdeel van het NatuurNetwerk Westerwolde (voorheen EHS Westerwolde). Naast financiering door de partners in dit project, is er gewerkt met EUsubsidie en het Waddenfonds.Volg ons op

Uitnodiging Ter Wupping-Wessinghuizen