Contact in coronatijd

12 juni 2020

Ook nu de regels versoepeld zijn, is ons hoofdkantoor nog gesloten voor bezoekers. Wel is het in sommige gevallen mogelijk om op afspraak ons kantoor te bezoeken. Daarnaast werken we weer mee aan educatietrajecten en beperkte informatiebijeenkomsten als dit ten goede komt aan een project.

Bereikbaarheid

Ondanks dat een deel van onze medewerkers nog vanuit huis werkt, zijn we gewoon bereikbaar. Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 8.30 tot 16.00 uur via 0598 69 3800. Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten zijn we 24 uur per dag bereikbaar via 0900 33 66 990.

Vergaderingen, bijeenkomsten en rondleidingen

Bestuursvergaderingen kunt u alleen digitaal volgen. Rondleidingen gaan op dit moment nog niet door, maar gastlessen of presentaties kunnen weer worden aangevraagd. Informatiebijeenkomsten voor projecten worden beperkt georganiseerd. We houden daarbij rekening met de coronamaatregelen. Kijk in onze agenda, waar en wanneer dit speelt.

Maatschappelijke taken

Met deze maatregelen steunen wij de oproep om verdere verspreiding van het virus te helpen voorkomen. Bovendien hebben we als waterschap een paar belangrijke maatschappelijke taken, met processen die belangrijk zijn voor de continu├»teit van onze organisatie. Denk aan het zuiveren van uw afvalwater en de afvoer van regenwater. Dit werk moet door kunnen gaan.

We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze maatregelen aan wanneer dat nodig is.