Klimaatadaptatieweek Groningen

14 januari 2021

Van 19 tot en met 25 januari 2021 vindt de Klimaatadaptatieweek Groningen plaats. Een week vol activiteiten voor jong en oud. Met onder meer medewerking van waterschap Hunze en Aa’s,

De Klimaatadaptatieweek Groningen is een gratis (online) interactief internationaal festival. Centraal staat het thema klimaatadaptatie: het leren aanpassen aan het veranderende klimaat, om zo onze eigen leefomgeving veilig, gezond en leefbaar te houden. De organisatie is in handen van Klimaatadaptatie Groningen.

Programma

Het programma tijdens de Klimaatadaptatieweek zit boordevol leuke, vernieuwende en inspirerende onderdelen. Van conferenties, verdiepende lezingen en tentoonstellingen, tot aan kidsactiviteiten, films en vergroeningsacties. Benieuwd naar de activiteiten? Ga dan snel naar klimaatadaptatiegroningen.nl.

Klimaatadaptatie Groningen

Klimaatadaptatie Groningen is geïnitieerd door het Akkoord van Groningen en het Global Center on Adaptation, in samenwerking met het Nationaal Programma Groningen.

Vanuit waterschap Hunze en Aa’s hebben we de organisatie voor een aantal programmaonderdelen voorzien van inhoudelijke input.

Was deze informatie nuttig?