Print pagina

Privacy statement en cookiebeleid

Voor waterschap Hunze en Aa’s staat een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens bij een bezoek aan de website voorop. De persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt, wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt het waterschap naar de Wet bescherming persoonsgegevens.

Anoniem

Het bezoek aan de website van het waterschap vindt anoniem plaats. Wel is het waterschap geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, welke pagina's het meest worden bezocht of de tijdstippen van het bezoek en van welke browser de meeste bezoekers gebruik maken. Deze gegevens worden eveneens anoniem verwerkt en dienen uitsluitend om de kwaliteit van de website aan te passen op de wensen van bezoekers.

Aanvragen

Bij het aanvragen van bijvoorbeeld een brochure/folder of een product moet u bepaalde persoonsgegevens verstrekken. Deze verwerkt het waterschap alleen om u de gevraagde dienst te kunnen leveren. In die gevallen worden uw gegevens uitsluitend verwerkt om uw identiteit als aanvrager van het product vast te stellen en om misbruik door derden te voorkomen. Daarna worden uw persoonsgegevens vernietigd. Bij formele aanvragen zoals vergunningen via online webformulieren, worden zowel uw aanvraag als uw gegevens bewaard.

Contact

Hebt u nog vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens of hebt u vragen over dit privacystatement dan kunt u contact met opnemen met waterschap Hunze en Aa’s via telefoonnummer 0598-693800 of via email waterschap@hunzeenaas.nl

Cookiebeleid

Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en u dus beter van dienst te zijn. Zo kunnen wij zien hoe vaak de verschillende pagina's worden bekeken. We plaatsen ook cookies om de waarschuwingsbalk te tonen bij een calamiteit.

Drentsche Aa-gebied en Hunze: geen water over de stuwen? Niet beregenen! https://t.co/RvSSgJQgmi

Volg ons op

Privacy statement en cookiebeleid