Westerwolde Wandelweekend

30-5-2016

Nog amper een maand en dan start de zesde editie van het Westerwolde Wandelweekend, twee dagen wandelen in Westerwolde. De wandelaars starten op beide dagen bij onze werkplaats in Veele. Aanmelden kan nog steeds! Wees welkom.

Zaterdagavond 25 juni

De 10 kilometer lange beleefroute op zaterdag is 's avonds. Vanuit Veele lopen de wandelaars via mooie paden naar Ter Wupping en terug. Onderweg lopen de wandelaars diverse verrassingen tegen het lijf. Onder de begeleidende klanken van de band Van 't Knoal met een ondergaande zon op de achtergrond is het prettig terugkeren in Veele.

Zondag 26 juni

De zondag is de gebruikelijke wandeldag. Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende routes: 12,5 of 25 kilometer lang. De routes gaan door het afwisselende landschap van Westerwolde. Halverwege beide routes is een pauzepunt op een mooie locatie voor een kop koffie, broodje en wat al niet meer.

Wandel mee

Aanmelden voor het Westerwolde Wandelweekend kan nog tot 13 juni via de website van Westerwolde. Kijk hier ook voor meer informatie over het wandelweekend. Half juni verschijnen hier de zondagroutes. De zaterdag blijft een verrassing.
 

Volg ons op

Westerwolde Wandelweekend