Vacature Hefpunt

28-1-2015

In Groningen staat hét regionale belastingkantoor van Noord Nederland Hefpunt. Hefpunt verzorgt de belastingen voor waterschappen en gemeenten op een efficiënte wijze. De sfeer is informeel en de betrokkenheid van het personeel is groot.

​Voor het team Klant Contact Center (KCC) zoekt Hefpunt op korte termijn enthousiaste collega’s.

De belangrijkste taken

U hebt de kans om taken uit te voeren op het gebied van kwijtschelding. Samen met professionele en betrokken collega’s zorgt u voor de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden. U verzorgt de afhandeling van de kwijtscheldingsverzoeken in het KCC.

Uw profiel

U beschikt over een gezond zelfvertrouwen en u bent in staat door te zetten om doelen te halen. U kent de belangen en behoeften van uw externe- en interne klanten en weet resultaatgericht en met tact hiermee om te gaan. Daarnaast beschikt u over voldoende aanpassingsvermogen om onder veranderde omstandigheden effectief te kunnen werken. Ook bent u in staat om tot een zakelijk afgewogen samenhangend oordeel te komen. U bent pro actief en beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden worden in overleg bepaald. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor minimaal een half jaar. Hefpunt kent een 36-urige werkweek met flexibele arbeidstijden.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over deze functies dan kunt u telefonisch contact opnemen met de teammanager KCC, de heer Albert Bakker, telefoon 050-3648101 of u stuurt een mailbericht naar a.bakker@hefpunt.nl
Wij verzoeken u om te reageren vóór  4 februari 2015.

Volg ons op

Vacature Hefpunt