Lab Experience Day

5-2-2013

Terwijl hun kinderen in het lab lekker experimenteren, krijgen ouders informatie over de mogelijke opleidingen en beroepen in het laboratoriumwerk. Op 22 maart 2013 openen wij de deuren van ons lab voor scholieren en hun ouders.

​Lab Experience Days

Om zowel ouders als jongeren te laten zien hoe interessant het werk in laboratoria is, zetten bedrijven en organisaties tijdens Lab Experience Days hun deuren open. De jongeren krijgen een actief programma, de ouders een informatief. De scholieren voeren samen met jonge medewerkers laboratoriumtechniek proefjes uit die in dat bewuste lab worden gedaan. De ouders en eventueel vakdocenten of decanen krijgen tegelijkertijd voorlichting over onderwerpen als opleidingen, baanzekerheid en doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk krijgen zij ook een rondleiding door het bedrijf.

Programma Hunze en Aa’s – 22 maart 2013

In ons laboratorium in Assen controleren monsternemers en analisten de kwaliteit van het water aan de hand van duizenden watermonsters.
De Lab Experience Day in Assen vindt plaats op vrijdag 22 maart. Met de experimenten die de scholieren die dag doen, beantwoorden ze vragen als: wat is de kwaliteit van het water in de sloot, is de zwemplas wel schoon en voldoet het gezuiverde afvalwater aan de normen?

Enthousiast?

Meer informatie over de LEDs is te vinden op www.labexperience.nl. Wie langs wil komen op 22 maart aanstaande, kan zich daar ook inschrijven.
 

Nog tot 18.00 uur aanwezig op de Landbouwbeurs in Vlagtwedde. Kom ook naar standnummer 38. https://t.co/W4OjPzRI5U

Volg ons op

Lab Experience Day