Expositie Kunstenaars uit Helpman

14-1-2014

De Groningse wijk Helpman is rijk aan kunstenaars. Onze collega Marie Louise Meijer, die in Helpman woont, heeft een boekje gemaakt met een overzicht van 54 kunstenaars uit deze wijk met de titel ‘Kunstenaars in Helpman’.

Van 10 januari tot en met 21 maart 2014 exposeert ongeveer de helft van deze kunstenaars in het waterschapshuis.

Het gaat om werk van professioneel opgeleide kunstenaars en autodidacten, bekend en minder bekend. De kunstwerken zijn schilderijen, tekeningen, foto’s, weefsels en een enkel beeld. Het meeste werk is te koop.

U bent van harte welkom tijdens kantooruren om de expositie te bezichtigen.

 
Deelnemende kunstenaars zijn Rachel van Balen, Myriam Berenschot, Feike van der Boom, Kitty Boon, Nienke Busser, Frits Caspari, Lammy Cremer, Elly Dijkstra, Wilma Drooger, Klaas Geertsma, Abel Groenewold, Jan Kolkman, Elzelien Noordijk, Petra Moerland, Jasper Oostland,  Alexandra Oterdoom, Ellen Palsgraaf, Yke Radema, Ilse van der Ree, Hanneke Sadqui, Griet Schotanus, Annelies Schuls en Aly Westerhuis.
  
Het meeste werk is te koop. De sieraden kunt u kopen via Marie Louise Meijer (bereikbaar via 0598 693800). Het boek ‘Kunstenaars in Helpman’ is bij de expositie te koop voor € 3,50.

Volg ons op

Expositie Kunstenaars uit Helpman