Driedubbele expositie in waterschapshuis

13-6-2016

Van 14 juni tot en met 19 augustus worden in het atrium van het waterschapshuis tientallen prachtige foto’s tentoongesteld. Daarnaast is de vitrinekast gevuld met een collectie beelden genaamd "Bruin".

Amateurfotograaf Jaap Groeneveld uit Schildwolde fotografeert voornamelijk in de polder, op het Hogeland of langs en op het wad. Geplakt op fine-art papier en voorzien van passe-partout komen zijn foto’s het best tot hun recht.

Nanco Warmolts uit Kolham fotografeert al bijna 40 jaar en richt zich op
portret- en modelfotografie. Deze passie begon nadat zijn jongste dochter door een andere amateur was gefotografeerd. Mede door lid te worden van een fotoclub heeft hij zich het bewust en goed fotograferen eigen gemaakt.

expo 22.jpg                  expo.jpg

De beelden zijn gemaakt door Joop Caspers. In de beelden ontwikkelt het niet-zijn zich tot het wel-zijn, het innerlijk blijkbaar conflicteert met het uiterlijk en het perfecte niet aanwezig is omdat de perfectie niet bestaat. Soms wordt de indruk gewekt dat een deel van de beelden zich zelfs nog aan het ontwikkelen is.

Voor onze vitrinekasten zijn wij nog steeds op zoek naar exposanten. Hebt u belangstelling? Stuur dan een mail naar kunstcommissie@hunzeenaas.nl.

 

De bus #Waterkaravaan #DAW Deltaplan Agrarisch Waterbeheer rijdt met bestuursleden (waaronder @IngeEshuis en… https://t.co/o1hI2tjhB1

Volg ons op

Driedubbele expositie in waterschapshuis