Vaar mee naar Summerlabb tijdens Delfsail!

21-6-2016

Op vrijdag 1 juli kunt u met ons meevaren naar Delfsail! U bezoekt dan het Summerlabb, een reizend paviljoen dat u laat zien dat de toekomst vol vernieuwingen zit.

​Kleirijperij

Eén van de onderdelen in dit paviljoen is de kleirijperij: baggerspecie geschikt maken als bouwstof voor dijken. Wij varen u er graag naar toe.
Dat doen we twee keer vanuit de haven van Termunterzijl. Onderweg naar Delfzijl bieden wij u een kopje koffie met wat lekkers aan en vertellen wij over ons project. Op Delfsail brengen wij u naar het Summerlabb en heeft u de gelegenheid om even rond te lopen, waarna wij u weer terugvaren naar Termunterzijl. Er is een afvaart om 10.00 uur én om 13.00 uur.

Wees er snel bij

Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar w.bergman@hunzeenaas.nl o.v.v. Delfsail. Wij hebben plek voor twee keer twintig personen, dus wees er snel bij. Vol = vol.
 
We varen langs de Groningse kust met een dijk die de mensen erachter beschermt tegen hoog water. Deze zeedijk is goed genoeg voor nu, maar niet voor de verre toekomst. Door zeespiegelstijging en de bodemdaling is aanpak nodig. Hoe wij dat gaan doen, vertellen wij u graag onderweg.
 

 

De bus #Waterkaravaan #DAW Deltaplan Agrarisch Waterbeheer rijdt met bestuursleden (waaronder @IngeEshuis en… https://t.co/o1hI2tjhB1

Volg ons op

Vaar mee naar Summerlabb tijdens Delfsail!