Woont u aan een schouwsloot?

1-8-2018

Onze ontwerp schouwkaarten liggen ter inzage. Zien of u aan een schouwsloot woont of anderszin afhankelijk bent van een schouwsloot? Zoom dan in op onze digitale schouwkaart.


Klik op deze kaart voor de ontwerp schouwkaart 2018
 
Op de schouwkaart staan de schouwsloten aangegeven. Dat zijn de sloten waar we controleren of de aanliggende eigenaren de sloten goed onderhouden. Dus aan de hand van deze kaart vindt ieder jaar in november en december de schouw plaats. De schouwkaart wordt ieder jaar herzien en opnieuw vastgesteld. Voordat deze kaart defnitief gemaakt wordt, kunt u reageren op de ontwerp schouwkaart.

Het er niet mee eens? 

De ontwerp schouwkaart voor 2018 ligt ter inzage tot en met 2 september. Tot die tijd kunt u een zienswijze indienen als u het niet met deze ontwerp schouwkaart eens bent. Dit kan door de zienswijze kenbaar te maken bij het dagelijks bestuur van het waterschap Hunze en Aa's, Postbus 195, 9640 AD in Veendam of via mail waterschap@hunzeenaas.nl.  

Meer informatie

U kunt informatie over de schouw vinden op onze schouwpagina. Wilt u meer weten dan kunt u ook bellen met (0598) 69 38 00.
 

Hoe word je een waterschapper volgens @lisevanwijk https://t.co/JLRw3HkIdN

Volg ons op

Woont u aan een schouwsloot?