Algemeen Bestuur geïnstalleerd

28-3-2019

Vanavond zijn 21 leden van het nieuwe algemeen bestuur van waterschap Hunze en Aa’s geïnstalleerd. Zij legden ten overstaan van dijkgraaf Geert-Jan ten Brink de eed of belofte af.

Samen met familie, ex-bestuursleden en medewerkers op de publieke tribune was de eerste officiële bestuursvergadering even plechtig als kortdurend. 

Twee afwezige bestuursleden zullen bij een eerstvolgende gelegenheid worden geïnstalleerd. Annechien ten Have-Mellema, nummer 1 van de lijst VVD, had wel een heel bijzondere reden om er niet bij te zijn. Eerder vandaag werd zij namelijk met haar gezin verkozen tot “Agrarisch ondernemer van het Jaar” en kreeg ze haar prijs uit handen van de Minister van Landbouw, Carola Schouten.
 
Het waterschapsbestuur gaat de komende vier jaar aan de slag met veel uitdagingen; onder andere de thema’s klimaatadaptatie, duurzaamheid en waterzuivering.

Ons waterschap kondigde vrijdag aan te gaan controleren op naleving van de algemene regels. Heeft u hier vragen ove… https://t.co/jBctxbi7Z3

Volg ons op

Algemeen Bestuur geïnstalleerd