Excursie: Ga mee het Zuidlaardermeer op!

We nemen u graag mee het Zuidlaardermeer op. Op zondag 22 oktober - tijdens de week van Ons Water - organiseren we weer een excursie in het kader van het project Tusschenwater bij Zuidlaren/De Groeve. Dit maal per boot!

Locatie: Vertrek vanaf paviljoen De Leine, Meerweg 62a, 9606 PP Kropswolde

Datum: 22-10-2017

Tijd: 10.00 uur

Tusschenwater is een van de projecten binnen het beekherstel van de Hunze. Zo is de Hunze in de afgelopen jaren traject voor traject hersteld. Wat bereiken we daarmee? En hoeveel invloed heeft dat herstel op het Zuidlaardermeer? U hoort het tijdens deze excursie. Onze specialisten nemen u mee, samen met vrijwilligers van Het Groninger Landschap, het Zuidlaardermeer op, om te vertellen over de Hunze én het Zuidlaardermeer.

Wanneer: zondag 22 oktober, 10.00 uur
Waar: vertrek vanaf paviljoen De Leine, Meerweg 62a, 9606 PP Kropswolde
Duur: 1,5 á 2 uur

Let op! We hebben ruimte voor maximaal 30 personen. Wilt u deelnemen? Meld u dan aan via i.ackermann@hunzeenaas.nl, onder vermelding van uw mobiele telefoonnummer. Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten om het water op te gaan, dan kunnen we u vroegtijdig afbellen. 

Tusschenwater is een project van waterschap Hunze en Aa's, waterbedrijf Groningen, Stichting het Drentse Landschap, provincie Drenthe en gemeente Tynaarlo.

Er bestaan zeer inspirerende DAW projecten in Drenthe. Gisteren gezien met @LTONoord, @ProvDrenthe en Drentse… https://t.co/zk2TfrPLnt

Volg ons op

Excursie: Ga mee het Zuidlaardermeer op!